Åbent alle dage fra kl. 10 til 22

  22 35 93 40

En af de bedste baner med topbelægning i Danmark!

Nyanlagt bane i Billum, med hyggelige naturomgivelser og udsigt over Ho Bugt

Prøv et anderledes familliearrangement med Englykke Fodboldgolf​

​Priser & Regler

Prøv et anderledes familliearrangement med Englykke Fodboldgolf​

​Priser & Regler

Teambuilding med sjove aktiviteter og mad

Teambuilding er vigtigt, hvis I ønsker at have medarbejdere, der trives godt med hinanden, både i og uden for arbejdspladsen. Hos Englukke Fodboldgolf byder vi på underholdende aktiviteter for dine medarbejdere i form af blandt andet fodboldgolf, som de fleste både kvinder og mænd finder underholdende. 

Fodboldgolf kræver desuden hverken kendskab til fodbold eller golf, så her kan alle være med. Banen tager cirka mellem halvanden time og to timer at gå igennem.

Er I mere end 10 deltagere, giver vi 10 % i rabat ved afholdelse af et teambuilding-arrangement hos os. Vi er beliggende i Billum tæt ved både Varde og Esbjerg.​

Fri afbenyttelse af gasgrill, borde og stole

Vi har en stald, hvor der er plads til mere end 50 personer, som I kan benytte jer af, når I er færdige på banen. 

Derudover tilbyder vi både fri afbenyttelse af gasgrill, gratis trækvogne på banerne, borde og stole samt flere andre faciliteter. Mange roser desuden vores skønne udsigt ud over bugten.

I er selvfølgelig altid meget velkomne til at pynte op til jeres firmaarrangement, og I kan afholde teambuilding hos os lige fra klokken 10 om formiddagen til klokken 22 om aftenen.

Kontakt os og hør mere om afholdelse af teambuilding-arrangement

Er du interesseret i at høre mere om afholdelse af et teambuilding-arrangement hos os, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, skal du endelig kontakte os på telefon 22 35 93 40, e-mail info@englykkefodboldgolf.dk eller via vores kontaktformular.

​​

Niels Bakkesen Christensen
Ho Bugt Vej 19
6852 Billum

​Nyttige links

​Firmainformation

Englykke Fodboldgolf

CVR: 58098310

adresseinformation

kontaktinformation