22 35 93 40

En af de bedste baner med topbelægning i Danmark!

Nyanlagt bane i Billum, med hyggelige naturomgivelser og udsigt over Ho Bugt

Niels Bakkesen Christensen
Ho Bugt Vej 19
6852 Billum

Polterabend i sjove omgivelser

En polterabend skal helst være uforglemmelig med dejlige oplevelser i godt selskab. Derfor tilbyder vi nu hos Englykke Fodboldgolf i Billum, at du kan afholde din polterabend hos os nær både Varde og Esbjerg.

Du kan derfor gå en dejlig runde fodboldgolf med vennerne eller veninderne, hvor der vil være masser af sjov og et element af konkurrence.

Bliv hos os efter jeres polterabend-arrangement

Efter I har gået jeres runde på banen, er dig og din polterabend mere end velkommen til at blive.

Vi har rigtigt gode faciliteter, der kan huse over 50 mennesker, og der er mulighed for at medbringe egne drikkevarer og fødevarer, ligesom vi også har en gasgrill til fri afbenyttelse på din polterabend.

Dertil kommer, at I også altid får 10 % rabat, hvis I er over 10 personer, således I får mere sjov for pengene.

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Hvis du vil høre mere om, hvordan du kan afholde en sjov og munter polterabend hos os, er du velkommen til at kontakte os på telefon 22 35 93 40, på e-mail info@englykkefodboldgolf.dk eller ved at skrive til os via kontaktformularen. Du kan også læse mere om priser og regler her, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud.

Vores bane ligger tæt på Esbjerg, Varde & Blåvand, hvorfor du nemt kan komme videre til andre festlige indslag på din polterabend.​

​Få et uforpligtende tilbud

Vil du vide mere om vores faciliteter, baner, arrangementer eller kunne du tænke dig at få et uforpligtende tilbud, så kan du udfylde vores formular her og vi vil vende retur hurtigst muligt. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyttige links

​Firmainformation

Englykke Fodboldgolf

CVR: 58098310

adresseinformation

kontaktinformation