22 35 93 40

Nyanlagt bane i Billum, med hyggelige naturomgivelser og udsigt over Ho Bugt

Niels Bakkesen Christensen
Ho Bugt Vej 19
6852 Billum

Fødselsdagsarrangement på en utraditionel måde

Du har sikkert været til utallige traditionelle fødselsdagsarrangementer med boller og kakao. Hvorfor ikke prøve noget nyt?

Mange vælger således at holde sit fødselsdagsarrangement hos os, da der her er gode faciliteter og en meget flot bane til fodboldgolf. Du kan derfor nyde din store dag med godt selskab, mens I går en runde fodboldgolf på 18 huller.

Dit fødselsdagsarrangement kan derefter fortsætte på matriklen, hvor der er mulighed for at huse over 50 mennesker. Der er ligeledes adgang til en grill med fri gas, ligesom der også er flot udsigt over bugten og landskabet.

Et fødselsdagsarrangement til unge og gamle

Fodboldgolf er et spil for både unge og gamle, hvorfor de fleste kan deltage. Hvis der dog er nogen, der ikke ønsker at deltage, kan de nyde dit fødselsdagsarrangement med en kold drikkevare på en bænk eller i det naturskønne område.

​Kontakt os for mere information

Hvis du ønsker at høre mere om fødselsdagsarrangement hos os og hvordan du kan afholde dit fødselsdagsarrangement på vores bane nær Varde og Esbjerg, er du velkommen til at kontakte os på e-mail: info@englykkefodboldgolf.dk, via vores kontaktformular eller på telefon 22 35 93 40.​

Ny golfbil
16-10-2015
Vi har netop købt en ny golfbil. Den er beregnet til ældre & handicappede. Ring og hør nærmere for pris for leje.
Læs hele nyheden
Nyindrettet lokaler
16-10-2015
Kaffemaskiner, køleskab og komfur er til rådighed i vores nyindrettede lokaler.
Læs hele nyheden

​Nyttige links

​Firmainformation

Englykke Fodboldgolf

CVR: 58098310

adresseinformation

Ho Bugt Vej 19

6852 Billum

kontaktinformation