22 35 93 40

Nyanlagt bane i Billum, med hyggelige naturomgivelser og udsigt over Ho Bugt

Niels Bakkesen Christensen
Ho Bugt Vej 19
6852 Billum

Firmaarrangementer og firmaevents i gode omgivelser

På mange arbejdspladser er det alfa og omega, at medarbejderne har det godt med hinanden internt. De sociale relationer kan således styrkes internt med firmaarrangementer og firmaevents, hvor medarbejderne kan bruge tid med hinanden.

Derfor holder vi hyggelige firmaevents og firmaarrangementer hos os, og vi giver altid 20% rabat, når der er over 10 deltagere.

Det er velvalgt at afholde firmaarrangementer og firmaevents hos os, da vi har en stald med plads til over 50 personer, ligesom der er stole, borde, fri afbenyttelse af gasgrill, gratis trækvogne på vores bane og andre faciliteter.

Firmaevents med gode faciliteter

I er altid velkomne til selv at pynte op til jeres firmaarrangementer og firmaevents, og I må være der lige så lang tid, I ønsker, fra 10 formiddag til 22 aften. Vores kunder nyder at bruge vores faciliteter til firmaevents, og mange komplimenterer vores flotte bane og skønne udsigten over bugten.

Dertil kommer, at stedet er velvalgt, da det er kort afstand fra Varde og Esbjerg, og vores dejlige bane tager ca 1,5 til 2 timer at gå igennem, hvorfor man får masser af hyggelige timer til firmaarrangementer og firmaevents herude.

​Få mere information om vores firmaarrangementer

Vil du vide mere om firmaarrangementer hos os, er du altid velkommen til at kontakte os på 22 35 93 40, via vores kontaktformular eller på e-mail: info@englykkefodboldgolf.dk. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på jeres næste firmaevents.​

Ny golfbil
16-10-2015
Vi har netop købt en ny golfbil. Den er beregnet til ældre & handicappede. Ring og hør nærmere for pris for leje.
Læs hele nyheden
Nyindrettet lokaler
16-10-2015
Kaffemaskiner, køleskab og komfur er til rådighed i vores nyindrettede lokaler.
Læs hele nyheden

​Nyttige links

​Firmainformation

Englykke Fodboldgolf

CVR: 58098310

adresseinformation

Ho Bugt Vej 19

6852 Billum

kontaktinformation