Åbent alle dage fra kl. 10 til 22

  22 35 93 40

En af de bedste baner med topbelægning i Danmark!

Nyanlagt bane i Billum, med hyggelige naturomgivelser og udsigt over Ho Bugt

Prøv et anderledes familliearrangement med Englykke Fodboldgolf​

​Priser & Regler

Prøv et anderledes familliearrangement med Englykke Fodboldgolf​

​Priser & Regler

Fødselsdagsarrangement på en utraditionel måde

Du har sikkert været til utallige traditionelle fødselsdagsarrangementer med boller og kakao. Hvorfor ikke prøve noget nyt?

Mange vælger således at holde sit fødselsdagsarrangement hos Englykke Foldboldgolf i Billum tæt ved både Esbjerg og Varde, da der her er gode faciliteter til at afholde fødselsdag og en meget flot bane til fodboldgolf. Du kan derfor nyde din store dag med godt selskab, mens I går en runde fodboldgolf på 18 huller.

Dit fødselsdagsarrangement kan derefter fortsætte på matriklen, hvor der er mulighed for at huse over 50 mennesker. Der er ligeledes adgang til en grill med fri gas, ligesom der også er flot udsigt over bugten og landskabet.​

Et fødselsdagsarrangement for unge og gamle

Fodboldgolf er et spil for både unge og gamle, hvorfor de fleste kan deltage. Hvis der dog er nogen, der ikke ønsker at deltage, kan de nyde dit fødselsdagsarrangement med en kold drikkevare på en bænk eller i det naturskønne område.

Kontakt os for priser på afholdelse af fødselsdagsarrangementer

Hvis du ønsker at høre mere om fødselsdagsarrangementer hos os, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på e-mail info@englykkefodboldgolf.dk, via vores kontaktformular eller på telefon 22 35 93 40.​

Niels Bakkesen Christensen
Ho Bugt Vej 19
6852 Billum

​Nyttige links

​Firmainformation

Englykke Fodboldgolf

CVR: 58098310

adresseinformation

kontaktinformation