Åbent alle dage fra kl. 10 til 22

  22 35 93 40

En af de bedste baner med topbelægning i Danmark!

Nyanlagt bane i Billum, med hyggelige naturomgivelser og udsigt over Ho Bugt

Prøv et anderledes familliearrangement med Englykke Fodboldgolf​

​Priser & Regler

Prøv et anderledes familliearrangement med Englykke Fodboldgolf​

​Priser & Regler

Firmaarrangementer og firmaevents i gode omgivelser

På mange arbejdspladser er det alfa og omega, at medarbejderne har det godt med hinanden internt. De sociale relationer kan således styrkes internt med firmaarrangementer, hvor medarbejderne kan bruge tid med hinanden.

Derfor holder Englykke Fodboldgolf i Billum hyggelige firmaevents og firmaarrangementer, og vi giver altid 10 % rabat, når der er over 10 deltagere.

Det er velvalgt at afholde firmaarrangement hos os, da vi har en stald med plads til over 50 personer, ligesom der er stole, borde, fri afbenyttelse af gasgrill, gratis trækvogne på vores bane og andre faciliteter.

Firmafest med gode faciliteter

I er altid velkomne til selv at pynte op til jeres firmafest, og I må være der lige så lang tid, I ønsker, fra 10 formiddag til 22 aften. Vores kunder nyder at bruge vores faciliteter til firmaevents, og mange komplimenterer vores flotte bane og skønne udsigten over bugten.​

Dertil kommer, at stedet er velvalgt, da det er kort afstand fra Varde, Esbjerg & Blåvand, og vores dejlige bane tager ca. 1,5 til 2 timer at gå igennem, hvorfor man får masser af hyggelige timer til firmaevents herude.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på firmaarrangement

Vil du vide mere om afholdelse af firmaarrangementer hos os, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 22 35 93 40, via vores kontaktformular eller på e-mail info@englykkefodboldgolf.dk.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbudtil konkurrencedygtige priser på jeres næste firmafest.​​

Niels Bakkesen Christensen
Ho Bugt Vej 19
6852 Billum

​Nyttige links

​Firmainformation

Englykke Fodboldgolf

CVR: 58098310

adresseinformation

kontaktinformation